Γουργουρίζει η κοιλιά σου;;; Είναι μήπως η ώρα που έχεις αρχίσει να ανοίγεις το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας, προς αναζήτηση του τέλειου βραδινού; Πριν υποκύψεις στην εύκολη λύση του delivery boy (που αν δεν είναι και μπάνικο, τσάμπα θερμίδες), έχω να σου προτείνω κάτι λιγότερο αμαρτωλό, αλλά πολύ νόστιμο!
Και τώρα που το βλέπω και από κοντά μοιάζει και με πίτσα...
όμως δεν είναι παρά μια ομελέτα που γίνεται στο άψε σβήσε! Ξεκινάμε!
Υλικά
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας λάδι
2 κουταλιά της σούπας νερό
μπόλικα μανιτάρια (πλευρώτους ιδανικά- καλά αν δεν έχεις φρέσκα η κονσέρβα τη κάνει τη δουλειά.)
2 κουταλιές της σούπας κατεψυγμένα λαχανικά (που τα χεις βράσει ένα 5λεπτάκι στο μπρίκι..)
αλάτι, πιπέρι (φρεσκοτριμμένο το τελευταίο)
Η διαδικασία είναι απλή, γιατί άλλωστε ποιος δε ξέρει να φτιάχνει ομελέτα; (εγώ.)
Σωτάρεις τα -ιδανικά- φρέσκα μανιτάρια στο αντικολλητικό τηγάνι με μια κουταλιά της σούπας λάδι. Αλατίζεις και μόλις είναι έτοιμα, ρίχνεις και τα λαχανικά στο τηγάνι και κατεβάζεις λίγο την ένταση της φωτιάς. Ρίχνεις τα δύο αυγά σε ένα μπολ και ανακατεύεις με τις 2 κουταλιές νερό. Ρίχνεις το μείγμα αυγού-νερού στο τηγάνι, πάνω από τα μανιτάρια και τα λαχανικά. Σε λίγο η ομελέτα σου είναι έτοιμη... Τρίψε και λίγο πιπεράκι για περισσότερη νοστιμιά!
Τώρα δεν έχεις δικαιολογία να φας ό,τι βρεθεί μπροστά σου!
Λίζα
xxx
Και τώρα που το βλέπω και από κοντά μοιάζει και με πίτσα...
όμως δεν είναι παρά μια ομελέτα που γίνεται στο άψε σβήσε! Ξεκινάμε!
Υλικά
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας λάδι
2 κουταλιά της σούπας νερό
μπόλικα μανιτάρια (πλευρώτους ιδανικά- καλά αν δεν έχεις φρέσκα η κονσέρβα τη κάνει τη δουλειά.)
2 κουταλιές της σούπας κατεψυγμένα λαχανικά (που τα χεις βράσει ένα 5λεπτάκι στο μπρίκι..)
αλάτι, πιπέρι (φρεσκοτριμμένο το τελευταίο)
Η διαδικασία είναι απλή, γιατί άλλωστε ποιος δε ξέρει να φτιάχνει ομελέτα; (εγώ.)
Σωτάρεις τα -ιδανικά- φρέσκα μανιτάρια στο αντικολλητικό τηγάνι με μια κουταλιά της σούπας λάδι. Αλατίζεις και μόλις είναι έτοιμα, ρίχνεις και τα λαχανικά στο τηγάνι και κατεβάζεις λίγο την ένταση της φωτιάς. Ρίχνεις τα δύο αυγά σε ένα μπολ και ανακατεύεις με τις 2 κουταλιές νερό. Ρίχνεις το μείγμα αυγού-νερού στο τηγάνι, πάνω από τα μανιτάρια και τα λαχανικά. Σε λίγο η ομελέτα σου είναι έτοιμη... Τρίψε και λίγο πιπεράκι για περισσότερη νοστιμιά!
Τώρα δεν έχεις δικαιολογία να φας ό,τι βρεθεί μπροστά σου!
Λίζα
xxx
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου