Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Walking between temptations

Αυτό το post διαβάζεται κάτι παραπάνω ιδανικά, αν ακούς αυτό: (που το άκουσα σε έναν υπερ-τέλειο ραδιοφωνικό σταθμό και ξαφνιάστηκα όταν ανακάλυψα ότι ο τύπος που τραγουδά είναι...Τούρκος;)


Πριν ξεκινήσω να λέω το οτιδήποτε, δηλώνω ερωτευμένη με το ονειρεμένο σαλβάρι μου.


Βλέπω πειρασμούς παντού.

Εικόνες.

Μυρωδιές. 

Μέχρι που λύγισα. Όχι τραγικά πολύ. Μην φοβάστε.

Μετά από μια κουραστική μέρα στη σχολή, η nutella φάνταζε σα τη μοναδική πηγή ενέργειας στα μάτια μου. Το δάχτυλά μου έγιναν καφέ και η ενοχή μου φώναζε από μακρυά. Είχα αμαρτήσει. Έγλυφα τα δαχτυλάκια μου, ώσπου τα καθάρισα εντελώς.

Chocolate flavor, I love you <3

Αλλά σε γενικές γραμμές, τις τελευταίες μέρες συνεχίζω να τρέφομαι με αυτά:

#Δεν είναι και τόσο άσχημα τελικά

Και νιώθω καλά με τον εαυτό μου γιατί αρχίζω να αποκτώ αυτοέλεγχο. Και στη προσπάθεια μου αυτή συναντώ ευχάριστες εκπλήξεις, όπως αυτή η πατάτα σε σχήμα καρδιάς!


Και για να απασχολώ το μυαλό μου και να μην το 'χω στις σοκολάτες, τα cupcakes, τα αμυγδαλωτά και σε άλλα τέτοια κολάσιμα, βρίσκω χίλια δυο πράγματα να κάνω. 

Πρώτα πόλλα άρχισε η σχόλη μου, πράγμα που σημαίνει πως οι ώρες που έχω να γεμίσω γίνονται αμέσως πολύ λιγότερες από όσες είχα υπολογίσει. Το μυαλό μπορεί να ασχοληθεί με χίλια δύο πράγματα για να ξεχαστεί. Ας πάρουμε για παράδειγμα το πιο απλό- που είναι να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου και αντί να μετράς cupcaκάκια μέχρι να σε πάρει ο ύπνος- να διαβάσεις ένα περιοδικό μόδας.


Και το κέρδος είναι διπλό:
1) το μυαλό δε θα κάνει αμαρτωλές σκέψεις στις 11 το βράδυ.
2)θα ενημερωθείς για όλα τα νέα trends και δε θα κινδυνεύεις από τη fashion police.

Μπορείς να αρχίσεις σεμινάρια σεναριογραφίας, όπως έκανα εγώ για να γεμίσω το απόγευμα της Τρίτης και να μην έχω το μυαλό σου σε πίτσες 4x4 με μανιτάρια, μπέικον και φέτα. Η δασκάλα μου, μου είπε ότι έγραψα μια εξαιρετική βουβή σκηνή θεάτρου, πράγμα που με ενθαρρύνει να αφιερώσω  περισσότερο χρόνο για δοκιμές στη συγγραφή και να ξεχάσω ΚΑΙ τα τυλιχτά σουβλάκια- που εχτές το βράδυ έτρωγε όλη μου η οικογένεια -ΕΚΤΟΣ ΕΜΕΝΑ. Κι αν με χτυπήσει στο κεφάλι και αυτή η μαγική νεράιδα που λέγεται έμπνευση και μας επισκέπτεται σπάνια, ίσως να μη σηκωθώ από την καρέκλα μου για ώρες. 

Και επειδή δε φτάνει μία διατροφή για να σε σώσει, χρειάζεται να κινείσαι και λιγουλάκι ή περισσοτερουλάκι. 

Φθινοπωρινό Γκαζάκι
Καθώς έκαιγα θερμίδες, αποτύπωνα όμορφες γωνιές και εικόνες και γνώριζα αυτό το μέρος πάλι από την αρχή... Η πλατεία είναι σαν να το χωρίζει σε δύο κόσμους...

Εγώ διαλέγω τον κόσμο με αυτές τις εικόνες. 


Το Socialista που έκανα το πρώτο μου ρεπορτάζ. Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι ξέχασα να πατήσω το rec καθώς έπαιρνα συνέντευξη από τους μικρούς θεούληδες, τους De Niro :)


Το μαγαζί (από όπου έρχεται μια μυρωδιά-θάνατος και ζωή μαζί) με τα σουβλάκια #must μετά από κάθε ξενύχτι μου στο Γκάζι και τα φαναράκια που κρέμονται από το δέντρο...


Και τέλος το Shamone που βρίσκεται στη Κωσταντινουπόλεως δίπλα από τις γραμμές του τρένου...


Στο Shamone, το μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου, πέρασα υπέρ-τέλεια το καλοκαίρι που μας πέρασε.. με υπέροχες μουσικές και κοκτέιλ...

I love you Shamone <3
Και τελευταίο άφησα αυτό. Αυτό που έκλεισε τη βδομάδα μου υπερπαραγωγικά και αυτό που με έκανε να μη σκεφτώ ούτε για λεπτό το φαγητό! Η πρεμιέρα των τρελιάρηδων είναι γεγονός. Δε θα πω τίποτα εδώ. Τα έχω πει όλα στο ρεπορτάζ μου για το ολοκαίνουργιο tralala μας :)) Διάβασε εδώ: http://www.tralala.gr/stratis-ke-matiampa-partaroun-me-dance-diathesis-sto-club-tou-stavrou-fotoreportaz-dilosis/#prettyPhoto


Τρελίτσες μου.

Και οικογενειακές φωτογραφίες που μας έβγαλε η Ελένη Καρακάση.  (αυτήηηη που έπαιζε στο "Η ώρα η καλή")

Ευχαριστούμε Ελένη! :))

Εγώ με τη Νάγια λίγο πριν τα φτύσουμε εντελώς εκείνο το βράδυ. #to_kathikon_panapola


Μετά από όλα αυτά νομίζω χρειάζομαι μια γερή δόση σοκολάτας. Δεν ανησυχώ για τις θερμίδες όμως, το Σάββατο θα τις κάψω όλες χοροπηδώντας πάνω σε τραπέζια, καρέκλες, σκηνή, καμαρίνια, καναπέδες κτλ.

Προς το παρόν θα παίξω με τα μάτια με αυτή τη σοκολατένια κόλαση.


Party all the time Vol.2...coming soon! :p



Liza...xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
To μόνο σίγουρο και αναμφισβήτητο είναι ότι μιλάω πολύ. Και αν δεν ήταν αναγκαστικό να κοιμάμαι κάποιες ώρες της ημέρας, θα μιλούσα ακόμα περισσότερο.Ζω και αναπνέω για να ακούω μουσική.. Είμαι τρελή fashionista και ένας από τους λόγους ύπαρξής μου είναι να λιώνω σε συναυλίες.