Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Counting.. the moments

Αυτό είναι ένα τέλειο τραγούδι που πρέπει οπωσδήποτε να ακούσεις εδώ και τώρα.



Δε μου έφταναν όλες οι απανωτές αλλαγές του κόσμου, ήρθε πριν λίγες μέρες και η αλλαγή του χρόνου. Enough is enough έτσι;;;; Η ζωή μου έχει γίνει μια ασταμάτητη αγχωτική διαταραχή και σαν να μην έφτανε αυτό, το 2015 έγινε παρελθόν και μια νέα αρχή να είναι on the road.

Ουφ.

Οι αλλαγές ξέρεις δεν σου αφήνουν χρόνο μέχρι να τις συνηθίσεις. Έρχονται μέσα σε μια στιγμή και εσύ πρέπει να παίξεις ένα καινούργιο ρόλο, έχοντας στο μυαλό σου τα νέα δεδομένα και χαρακτηριστικά του ήρωα που ενσαρκώνεις. Και θα πρέπει να παίξεις το ρόλο σου όσο πιο πειστικά γίνεται, γιατί η αυλαία θα πέσει και οι κριτικές θα πέσουν εξ ουρανού... Τη στιγμή εκείνη θα νιώσεις μόνος αλλά στην πραγματικότητα, πίσω από τη κουρτίνα της σκηνής, είναι όλοι όσοι μπορείς να ανοίξεις την ψυχή σου, όταν οι μάσκες θα πέσουν,  Είναι εκεί για σένα.

Επίσης ήρθε η στιγμή να ομολογήσω πως ζω με ένα ψυχαναγκασμό τις μικρές ή μεγάλες αλλαγές που φέρνει αυτή η ζωή- η ζωή μου. Ας πούμε για παράδειγμα, κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς με λούζει κρύος ιδρώτας στη παράλογη σκέψη πως ο ερχομός του νέου έτους θα μου κλέψει όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησα τον προηγούμενο και όλο αυτό καταλήγει στο ότι δεν υπάρχει αύριο. #έχω_τα_θεματάκια_μου

Πέρα από τις στιγμές που ζω σε ένα δικό μου μοναδικό κόσμο, που γίνονται ανεπανόρθωτες καταστροφές, το σύμπαν συνωμοτεί συνέχεια εναντίον μου και όλα πάνε στραβά, υπάρχει και ένας άλλος κόσμος, ο πραγματικός,  που μερικές φορές με αναγκάζει να μετράω αλλιώς τις στιγμές, να μην τις θεωρώ δεδομένες και να τις εκτιμώ βαθιά. Και μπορεί να μου φαίνεται χαζό να πω σε κάποιον "σ'αγαπώ" εκεί που δε το περιμένει, αλλά τελικά έχει αξία σου λέω.

"Σ'αγαπώ σημαίνει είμαι εκεί όποτε με χρειαστείς"

"Σ'αγαπώ σημαίνει είμαι εκεί στα πιο σημαντικά. καλά ή λιγότερο καλά."


Και τώρα σας αφήνω, γιατί δε προλαβαίνω.

Ο μπαμπάς μου, που μοιάζει στο Χαβιέρ Μπαρδέμ αλλά έχει πράσινα μάτια, φεύγει σε λίγο στα εξωτερικά και εγώ πάω να μετρήσω τις στιγμές.

xxx



Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
To μόνο σίγουρο και αναμφισβήτητο είναι ότι μιλάω πολύ. Και αν δεν ήταν αναγκαστικό να κοιμάμαι κάποιες ώρες της ημέρας, θα μιλούσα ακόμα περισσότερο.Ζω και αναπνέω για να ακούω μουσική.. Είμαι τρελή fashionista και ένας από τους λόγους ύπαρξής μου είναι να λιώνω σε συναυλίες.