Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Now I Know.

Αυτό το ποστ γράφτηκε μέχρι να πεις "κύμινο". Ή "ρίγανη", ή "δεντρολίβανο". (ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να πεις κύμινο)


Δε ξέρω αν οι παλιές αγάπες πάνε στο παράδεισο, όπως λένε οι Πυξ Λαξ. Αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι οι ανεκπλήρωτες αγάπες σίγουρα καταλήγουν εκεί.

Γιατί παραμένουν άσπηλες και καθαρές. Στη καρδιά και στο σώμα.

Υπάρχουν ανακπλήρωτες αγάπες που παίζουν ακόμα κρυφτό με τη λογική. Μια εικόνα, μια μυρωδιά, μια νότα, αρκεί για σιγουρέψουν τη θεσούλα τους και να ξαναφύγουν.

Κερδίζουν κι ας μη παίζουν.

Νικάνε κι ας μη το ξέρουν.

Πονάνε κι ας μην υποφέρουν.

Πάει και τελείωσε! Θα έπρεπε να υπάρχει ένα μέρος να τις κλειδώνουμε και να μη μας ενοχλούν ξανά. Και για να μην αισθάνονται μοναξιά, στο ίδιο μέρος θα πηγαίνουν και οι κάλτσες που χάνουμε μυστηριωδώς στο πλυντήριο και δε βρίσκουμε ποτέ.

Φαντάσματα μέσα στη νύχτα. Μόνο τη νύχτα έρχεσαι πια..


Θυμάμαι τη στιγμή που σε κοίταξα, είδα πως είχες "αλλάξει", σκέφτηκα πως "δε σε θέλω έτσι" και έφυγα. Τότε που έχασα τον εαυτό μου και ξέχασα πως είναι να αισθάνεσαι καλά.

Θυμάμαι πως δεν ήθελα να ξαναβρεθούμε στον ίδιο δρόμο, γιατί δε καταλαβαινόμασταν. Θυμάμαι πως ήμουν κουρασμένη και σχεδόν συντετριμμένη που το παραμύθι μας δεν είχε happy end.

Δεν ήξερα τι να κρατήσω και τι να πετάξω, δεν ήξερα ποιον πρέπει να κατηγορήσω και ποιον να αθωώσω.

Η θολούρα του συναισθήματος, ξέρεις.

Αλλά όπως μου είπε το κορίτσι που με καταλαβαίνει με ένα μαγικό τρόπο,  καμιά θολούρα δεν κρατάει πολύ. Η ομίχλη πέφτει, ο ήλιος τα κάνει όλα πιο ξεκάθαρα και εγώ έχω ωριμάσει για να το αντέξω και να το αντιληφθώ όλο αυτό όπως του πρέπει.

Τώρα κάθε φορά που έρχεσαι στο μυαλό μου, ξέρω πως όλα είναι διαφορετικά. Εγώ είμαι αυτή που άλλαξα. 

Τώρα ξέρω πως σε έχω στείλει σε αυτό το μέρος του μυαλού μου που έχω ονομάσει "παράδεισος". Εκεί οι σκέψεις μου είναι πια λιγότερο σκοτεινές και περισσότερο γαλήνιες.

Η οργή μέσα μου κόπασε, εσύ απομυθοποιήθηκες και εγώ πλέον εχω ωριμάσει.

Τώρα τα λόγια αυτά απέκτησαν νόημα.

"ίσως δεν είναι ακόμη καιρός να βρεθείτε ξανά στην ίδια πλευρά, αλλά θα το κάνετε κάποτε. Θα δείς. Και τότε πραγματικά θα έχεις βρει την ηρεμία που απαιτείται για να τα καταφέρεις. Μην μου λυπάσε. Τώρα ξέρεις! ♥ "

Ευχαριστώ για αυτά τα λόγια.. Τώρα ξέρω! x


Τσάκα και τραγουδάκι Bonus.


Και αν δε σ'αρέσει ο Μιχάλης (απαράδεκτο), τσάκα το αυθεντικό που είναι εξίσου μαγικό.


Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
To μόνο σίγουρο και αναμφισβήτητο είναι ότι μιλάω πολύ. Και αν δεν ήταν αναγκαστικό να κοιμάμαι κάποιες ώρες της ημέρας, θα μιλούσα ακόμα περισσότερο.Ζω και αναπνέω για να ακούω μουσική.. Είμαι τρελή fashionista και ένας από τους λόγους ύπαρξής μου είναι να λιώνω σε συναυλίες.